• oznamy ŠJ

        • O Z N A M                                                 

                   PREDAJ STRAVENIEK NA MESIACNOVEMBER 2018

                   bude v čase:

          • 24.10.2018 – od 7:30 hod.  do 13:30 hod.
          • 25.10.2018  - od 7:30 hod. do 13:00 hod.
          • 26.10.2018   -  od 7:00 hod.do 13:30 hod.

           

          Cena stravneho lístka za 1 obed na 1. stupni je 0,95+ 0,10 režia=1,05

          Cena stravneho lístka za 1 obed na 2.stupni je 1,01+ 0,10 režia=1,11

           

           

           mesiac NOVEMBER 2018  sa platí toľko:

          •  
          •                Obed                    desiata           obed  s desiatou
          • 1 st.  -      21                          6                         27
          • 2.st. -       22,20                     6                         28,20 €
          • 1 .st.-   na HN :  2
          • 2. st.-  na  HN :  2,20 €                                                                                                          

           

          Prosím noste podľa možností presnú sumu.

          Ďakujem

           


          Deň zdravej výživy na Vinbargu

           

          Žiť zdravo býva cieľom mnohých z nás. Bez ohľadu na to, že to dnes začína byť i moderné. Veď kto už by nechcel vyzerať k svetu? Možno aj preto ľudia venujú stravovaniu až takú pozornosť. Čo si tiež uvedomuje Školská jedáleň ZŠ na Námestí armádneho generála L. Svobodu 16, kde svojim žiakom denne ponúkajú nielen chutné a výživné obedy, hlavne však energeticky primeranú a nepochybne veľmi zdravú stravu.

          Roky je tu tradíciou, že si škola pripomína Svetový deň výživy od pondelka do piatku priam lákavou ponukou ukážkových jedál s množstvom ovocia či zeleniny. Nie, že by sme spomínanému sviatku prikladali zvláštny význam, lebo u nás vyvážene a zdravo varíme každý deň. No prečo si 16. október nepripomenúť slávnostným obedom? A tak si žiaci školy, vrátane tínedžerov zo Súkromného gymnázia, pochutnali na zemiakovej polievke s medvedím cesnakom a kuracích prsiach v jogurte s dusenou ryžou so šampiňónmi. Pre všetkých maškrtníkov zas boli bonusom škoricové osie hniezda, ktorým málokto dokázal odolať. Aj preto sa mnohí stravníci viac ako „zdravo“ prejedli. Ale vari možno ženám v kuchyni prejaviť vďaku lepším spôsobom? K čomu rád pridám úprimné:

          „ĎAKUJEME!“

          Mgr. Stanislav Polák